Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

LG LED- és lézerprojektorok az idei IFÁ-n


2017. szeptember

 

A LED projektorairól eddig is híres LG Electronics az IFÁ-n két új – ám ezúttal nemcsak LED-es – modellt mutatott be. Az egyik a ProBeam UST lézerprojektor (HF85JA), a másik a MiniBeam (PH30JG) hordozható LED projektor.

 

A ProBeam UST felbontása 1080p Full HD, és extrém kis távolságból tud viszonylag nagy képet vetíteni (100”-es kép 12 cm távolságból). A projektor használata és elhelyezése nagyon egyszerű: elég csak rátenni bármelyi meglévő bútordarabra, és máris kezdődhet az esti mozizás.

 

A kis projektornak figyelemre méltó, 1500 ANSI lumen fényereje van, másfélszer nagyobb, mint az előző LG UST projektornak. 150.000:1 kontrasztaránya pedig bármely filmnek vagy tv-műsornak előnyére válik. A fényforrás (innovatív „I” alakú lézer engine) élettartama 20.000 órára becsülhető.

 

A készülék az LG díjnyertes webOS Smart TV platformot is magába foglalja, így a néző hozzáférést kap az állandóan növekvő streaming szolgáltatásokhoz is.

 

lg_probeam_ust.jpg

 

A hihetetlenül egyszerűen használható, hordozható MiniBeam szintán szerepelt az IFÁ-n. Egy HD projektorról van szó, beépített, négy órás üzemidejű akkumulátorral, így gyakorlatilag külső táplálás nélkül két film teljes hosszban lejátszható vele kempingezés vagy kirándulás közben. Egyik legvonzóbb tulajdonsága a az ún. Multi-Angle Projection, amely megengedi a 70 fokos döntést, vagyis a magasra, vagy akár a mennyezetre vetítést.

 

lg_minibeam.jpg

 

Az LG MiniBeam mint hordozható egység, példa nélküli szabadságot nyújt. Az USB-C kompatibilitás képessé teszi a készüléket olyan más eszközök csatlakoztatásához és „tükrözéséhez”, mint a laptopok és okostelefonok, továbbá a belső 9 amperórás akkumulátor töltésére egyetlen kábellel. A MiniBeam a hangjelet el tudja küldeni bármely Bluetooth eszközre: vezeték nélküli hangszóróra, okostelefonra, vagy akár egy autó audiorendszerére.

‹‹‹ További Hírek