Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Második generációs 1080p UST projektorok a Vivitektől


2015. szeptember 5.

 

A Vivitek DH758UST és interaktív változata, a DH758ISTIR a cég Full HD ultra short throw projektorainak második generációját képviselik. A 3500 lumen fényerejű vetítő kontrasztaránya 10.000:1. A technológia 1-chipes DLP, de a színtárcsát a fejlesztők újratervezték a jobb színvisszaadás érdekében. A lámpa élettartama 7000 óra. A jobb hangvisszaadás jegyében egy 10 W-os hangszórót is beépítettek a vetítőbe.

 

A DH758ISTIR standard szolgáltatása az IR toll interaktivitás. A DT01-2 típusú „lézerfüggöny” készlettel teljes IWB funkcionalitást nyújt a projektor mind az IR toll támogatás, mind az érintéses interaktivitás terén – ez lehetővé teszi a felhasználónak csupán az ujjai használatát intuitív módon.

 

Ha a felhasználó BYOD csatlakoztathatóságot igényel, az opcionális NovoConnect interaktív, kollaboratív és vezeték nélküli támogatást biztosít Mac, Windows, Android és iOS mobil eszközökhöz, valamint Chromebookokhoz.

 

További információ: www.vivitekusa.com/.

 

Vivitek.jpg

‹‹‹ További Hírek