Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

MasterImage 3D szabadalom


2014. május 8.

 

A MasterImage 3D, a mozik és mobil eszközök 3D megoldásainak egyik úttörője megkapta a KIPO (Korean Intellectual Property Office) szabadalmi jóváhagyását. Az egész világra kiterjedő szabadalmaztatás folyamatban van.

 

Az áttörést hozó szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi a nagy fényerejű 3D vetítést a mozikban egy háromnyalábos optikai rendszer segítségével. Ez a módszer nagy mértékben javítja a 3D kép élességét és tisztaságát a vásznon.

 

Egy új polarizációs fényhasító (PBS) segítségével a MasterImage 3D rendszere hatékonyabb polarizációs teljesítményt nyújt, és akár a 0,8-as vetítési arányt is támogatja, ami a legkisebb ezen a területen. A MasterImage 3D módszere javítja a fényhatásfokot, és feleslegesség teszi a konkrens rendszerekben használt nagyító objektívet.

 

A most szabadalmaztatott technológia áll a MasterImage 3D MI-HORIZON3D digitális mozirendszer hátterében. A MI-HORIZON3D idén mutatkozott be Las Vegasban, a CinemaCon kiállításon, demonstrálva, hogy a 3D-ben elérhető 14 foot-lambert fénysűrűséget.

 

MasterImage_Horizon-Tall.jpg

‹‹‹ További Hírek