Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Maxell-Hitachi együttműködés. A Maxell belép a globális projektorpiacra


2019. február

 

Az idei ISE rendezvényen bejelentették, hogy a Hitachi Europe Ltd. (a Hitachi leányvállalata), ezen belül a Digital Media Group partneri kapcsolatra lép a Maxell céggel a Maxell új lézer- és LED-projektorainak forgalmazása érdekében.

 

Az új projektorok 2019 tavaszától megjelennek a piacon, a disztribúciót pedig a Hitachi Europe végzi, párhuzamosan a saját projektorkínálatának forgalmazásával. Tekintettel mindkét cég gyártási tapasztalataira és minőségi termékeire, mindkét cég kellő elismertséggel rendelkezik az optikai és képfeldolgozási technológiák területén, ami garantálja a vevők bizalmát és értékelését a globális piacon. 

 

A Maxell 2019-ben a hosszú élettartamú, minimális karbantartást igénylő és kimagaslóan versenyképes lézer- és LED-projektorokra fókuszál olyan megoldásokkal, amelyek a vevők igényeit messzemenően kielégítik.

 

Februárban (tehát ebben a hónapban) a Maxell az első 3LCD lézerprojektorait: az MP-WU5503 és MPWU5603 típusokat. Az új hordozható WUXGA modellek 5000, illetve 6000 lumen fényáramot produkálnak, kiemelkedő színspektrum mellett. Ezek a készülékek tökéletes választást tesznek lehetővé oktatási célokra vagy közepes nagyságú konferenciatermek számára.

 

maxell_,mp-wu5503.jpg

maxell_mp-wu5503_2.jpg

 

Mindkét projektor kontrasztaránya eléri a hihetetlen 1 500.000:1 értéket, a karbantartás-mentes működési idő 20.000 óra. Felépítésük kompakt, tömegük kicsi, működési zajszintjük 27 dB, és mindkettőnél rendelkezésre áll a függőleges és vízszintes lens shift. A standard garancia ezekre a projektorokra 5 év.

 

Áprilisban további két új Maxell projektor kerül piacra: az MP-WU8801WG és az MP-WU8701WG. Szintén nagyteljesítményű 3LCD lézerprojektorokról van szó, WUXGA felbontással, a jelenleg létező legnagyobb, 2 500.000:1 kontrasztaránnyal. Fényerejük 8000 lumen – ez különösen alkalmassá teszik őket múzeumi, eladótéri és nagy konferenciatermi használatra. Az objektív az igényeknek megfelelően cserélhető: 7-féle opcionális objektívet kínál a cég. Ezek a projektorok olyan fejlett funkciókat nyújtanak, mint az automatikus blending, warping és a színek homogenitásának beállíthatósága. A standard garancia szintén 5 év.

 

Végül még egy érdekesség, a tájékoztatás szerint szintén februári megjelenéssel. Az MA-XL Lecture Caption Station 2.0 a jövő tantermei számára készült. Rendeltetése, hogy a felhasználó összes E-learning eszközét egyetlen vezérlőpontba kapcsolja, ami lehetővé teszi az azonnali átkapcsolást a sok különféle forrás között.

 

ma-xl1.png

 

Az MA-XL1 felhasználók rögzíthetnek és feltölthetnek interaktív tartalmakat, miközben együttműködhetnek több távoli osztályteremmel, megőrizve a teljes interaktivitást az összes tanuló számára.

 

A teljes vezérlés egyszerűen menedzselhető az előadó képernyőjén (vagy egy okoseszközön) megjelenő menüből, miközben a technikai kiszolgáló könnyedén kapcsolódhat a hardverek és szoftverek széles skálájához, beleértve a vezető Lecture Management Solution megoldásokat.

 

maxell logo.jpg

 

További információ:  https://uk.maxell.eu/en/   https://biz.maxell.com/en/

Hazai forgalmazó: AVSpecialista Kft. 

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek