Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Minden eddiginél többen az ISE 2015 kiállításon


2015. február 17.

 

Az évente megrendezett ISE (Integrated Systems Europe) kiállítás – mint olvasóink bizonyára tudják – évről évre növeli mind látogatóinak, mind kiállítóinak számát. A három napos rendezvény a professzionális AV technika, illetve rendszerintegráció legújabb eszközeinek bemutatója, amibe „beleférnek” az új broadcast video- és audioeszközök csakúgy, mint az oktatási és intézményi AV technológiák, de talán legnagyobb mennyiségben a kijelző/megjelenítő technológiák teljes választéka – így természetesen a projektorok is.

 

Az idei rendezvényre 59.350 látogató volt kíváncsi, ez 16,4%-kal több mint tavaly, egyúttal az eddigi legnagyobb látogatottság. A kiállításon kívül az ISE 2015 különféle szemináriumokkal és oktató programokkal is szolgálta a látogatókat – főként a társtulajdonos Infocomm International és a CEDIA jóvoltából.

 

A CEDIA igazgatója, DON Gilpin kijelentette, hogy „Észak-Amerikán kívül az ISE vált a CEDIA legfontosabb platformjává, és a 2015-ös rendezvény felülmúlta a várakozásokat. Az egész világról érkező gyártók/kiállítók és az integrátorok véleménye szerint az ISE olyan esemény, amely egyszerűen kihagyhatatlan.”

 

A jövő évi ISE-t a mostani helyszínen (Amsterdam, RAI) tartják meg jövőre is, de komoly változás, hogy egy nappal hosszabb lesz, azaz három nap helyet négy napon át várja a látogatókat.  

 

ISE.jpg

‹‹‹ További Hírek