Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Minibeam projektorok az LG-től


2015. március 25.

 

Az LG két új hordozható projektorral jelent meg az Egyesült Államokban: az egyik beépített TV-tunert, a másik WiFi egységet tartalmaz, amelyen keresztül hordozható eszközök képe vihető át.

 

A Minibeam Pro PF1500, és a TV-tunert tartalmazó Minibeam TV PW800 bőviti az LG hordozható projektorainak széles kínálatát (448 dollártól 1299 dollárig). Van közöttük beépített akkumulátoros, beépített TV-tuneres készülék és némelyik a TV-tuner mellett az LG Smart TV technológiáját is tartalmazza. A két új modell ára egyelőre nem ismert. Mindkettő RGB LED fényforrásokkal működik, amelyek élettartamát 30.000 órára becsülik.

 

A Minibeam Pro a gyártó csúcsmodellje ebben a kategóriában: natív felbontása Full HD, fényárama 1400 ANSI lumen. A trapézkorrekció a kép négy sarkában lehetséges, optikai zoommal van ellátva, és Bluetoothon keresztül csatlakoztatható hangsugárzóhoz, hordozható hangszórókhoz, továbbá vezeték nélküli fejhallgatóhoz.

A kontrasztarány 150.000:1, a vetítési arány 1,4:1, tömege kb. 1 kg. HDMI és USB csatlakozókkal is fel van szerelve.

 

A Minibeam TV a már létező PA75K modell továbbfejlesztése. Képe világosabb, méretei kisebbek, és a készülék összességében energiahatékonyabb. Natív felbontása 1280 x 800 (WXGA), fényereje 800 ANSI lumen, kontrasztaránya 100.000:1, a vetítési arány 1,5. A súlya fél kg alatt van, mérete kb. 14 x 14 x 5 cm.

 

LG_Minibeam.jpg

‹‹‹ További Hírek