Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Motorosan maszkolható, akusztikusan transzparens, ívelt ernyő


Augusztus 21.

 

A nagy képernyős házimozi varázsa nagyrészt az, hogy tökéletesen elmerülhetünk a moziélményben. A hatást tovább növelheti az akusztikusan átlátszó (hangot áteresztő) és hajlított formájú ernyő.

 

A Seymour-Screen Excellence nevű cég most az Absolute nevű házimozi ernyőjével mindezt megvalósította, sőt az ernyő tetszőleges maszkolását is megoldotta.

A motoros maszkoló rendszert lehet úgy programozni, hogy 1,33:1 és 2,37:1 formátum között bármilyen aránynál megálljon, azaz tetszés szerinti képformátum beállítható. Emellett a maszkoló réteg is akusztikusan transzparens.

 

Az Absolute vászon kétféle kivitelben elérhető: az egyik az ISF-tanúsítványú, 0,98-as nyereségű Enlightor 4K, a másik az 1,1-es nyereségű Enlightor 2, akusztikusan transzparens felülettel.

Az Enlightor 4K különleges szövött anyagú ernyő, amelyen még közelről sem látunk „lyukakat”, a hangot mégis elhanyagolható csillapítással (kisebb mint 2 dB) átereszti, ha a hangszórókat az ernyő mögé helyezzük. Frekvencia- vagy fázisproblémákat egyáltalán nem okoz a hangban.

 

absolute_2.37.jpg

‹‹‹ További Hírek