Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Multimédia prezentációs rendszer

A Crestron szerint az MPS-300 készüléke az első olyan multimédiás prezentációs rendszer, amely teljesen digitális audiojel-feldolgozást alkalmaz. Az MPS-300 egyetlen, mindennel felszerelt egység.


crestron_multimedia.png

A Crestron szerint az MPS-300 készüléke az első olyan multimédiás prezentációs rendszer, amely teljesen digitális audiojel-feldolgozást alkalmaz. Az MPS-300 egyetlen, mindennel felszerelt egység, amely rendszerkapcsoló és –vezérlő feladatokat lát el az MPS vonalon kereszül, és kibővített mikrofonkezelés, keverési képességek és video-routing rugalmasság jellemzi. Használható olyan prezentációkhoz és videokonferencia termekhez, amelyeknél szimultán aktív mikrofonokra és/vagy különféle kimeneti opciókra van szükség.
Az MPS-300 kiegészítő forrásokat és megjelenítő egységeket fogad a Crestron speciális QuickMedia (QM) transzport bemeneteken. Három QM bemenete lehetővé teszi a kapcsolatot QM Wall Plate-ekkel, FlipTop boxokkal és elosztó központokkal, és így nagy számú plusz AV, számítógépes és mikrofon forrást tud fogadni.

‹‹‹ További Hírek