Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Nagy fényerejű 4K-UHD lézerprojektorok az Optomától


2019. október

 

Az Optoma két professzionális lézerprojektort hoz piacra: a ZK1050-es és a ZK750-es modelleket. A 10.000, illetve 7000 lumenes projektorok ötféle cserélhető objektívvel használhatók. Szimulációs célra, élő eseményekhez és komplex professzionális installációkhoz egyaránt alkalmasak.

 

Az új projektorok a MultiColor Laser (MCL) technológiát alkalmazzák, amelynek becsült élettartama teljes fényerő mellett 20.000 óra, a vörös és a kék lézerdiódák együttes használata kavítja a színvisszaadást, és kivételesen élethű, részletgazdag képet szolgáltatnak.

 

Extra széles képhez vagy stackinghez beépített edge-blending, warping és color matching funkciókkal vannak ellátva. Portait módban is használhatók, 360 fokban bármilyen irányba beállíthatók, és természetesen objektív-eltolás funkcióval (lens shift) is rendelkeznek. A HDBaseT bemenet lehetővé teszi az egykábeles, egyszerű csatlakoztatást, nagyobb távolságokon is.

 

optoma.jpg

 

A 4K-UHD ZK1050 és ZK750 projektorok bővítik a DualCore lézerprojektorok ProScene termékskáláját. A DuraCore gyakorlatilag karbantartásmentes működést biztosít. A készülékek folyamatos 24/7 üzemben működtethetők, kis zaj és kis fogyasztás mellett.

 

További információ: www.optoma.co.uk

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek