Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Nagy fényerejű Panasonic projektorok

A Panasonic bejelentette vadonatúj PT-D(Z)12000 projektorcsaládjának bevezetését, amely egyelőre két modellből áll. A vetítőpáros kimagasló fényerőt kínál, összesen négy darab 300 W-os UHM izzó segítségével, 12000 lumennel.


hirek_nagy_fenyereju.jpgA Panasonic bejelentette vadonatúj PT-D(Z)12000 projektorcsaládjának bevezetését, amely egyelőre két modellből áll. A vetítőpáros kimagasló fényerőt kínál, összesen négy darab 300 W-os UHM izzó segítségével, 12000 lumennel. A PT-D12000 támogatja az SXGA+ formátumot és a 4:3 képarányt (1400 x 1050 pixel). A széles képernyős képvisszaadás utóbbi időben megnövekedett népszerűségére válaszolva a PT-DZ12000 natív WUXGA felbontást is biztosít, amellyel Full HD felbontású felvételek lejátszását és 16:10 képarányt (1920 x 1200 pixel) tesz lehetővé.
A készülékekbe épített Detail Clarity képjavító áramkör minden egyes jelenetnél elemzi a videojel frekvenciatartományát, és ennek megfelelően emeli ki a részleteket. Az így kapott képek ezáltal természetesebb, háromdimenziós megjelenést kapnak, kiemelkedő élességgel. A Daylight View – nappali videózást segítő áramkör – egyedülálló rendszere a világosabb nappali környezet hatásait is kompenzálja. A geometriai beállítás funkció gondoskodik róla, hogy a képeket görbült felületre és más, speciális alakú, szimmetrikus képernyőkre is ki lehessen vetíteni.
A Panasonic kipróbált folyadékhűtéses rendszerét kibővítették, hogy a projektorok akár 45°C-ig ellenálljanak a környezeti hőmérsékletnek, és lehetővé tegyék a hosszú távú stabil működést, akár 24/7 módban is. A speciális, automatikus tisztítás, és a kettős szűrős felépítés a filter karbantartása nélkül 2000 órányi használatot biztosít.

‹‹‹ További Hírek