Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Nagyteljesítményű BenQ WUXGA projektor


2015. március 12.

 

A BenQ piacra hozta új large venue projektorát, az SU917 Colorific modellt. Az 5000 lumenes készülék egyszerűen kalibrálható, 1,5x-es optikai zoomja van, továbbá függőleges objektívmozgatás, geometriai korrekció a kép sarkaiban és egy távvezérlő „hot key” a még gyorsabb installáláshoz.

 

A szélsőségesen egyszerűen működtethető projektor WUXGA natív felbontású, két HDMI porttal (az egyik MHL-kompatibilis) van felszerelve.

Az MHL funkciónak köszönhetően az SU917 sztreamelő és tükröző képátvitelt tesz lehetővé hordozható eszközökről: okostelefeonról, tabletről stb. Emellett vezeték nélküli összeköttetésre is alkalmas (Wireless Display) különféle forrásokkal. A BenQ Qpresenter Pro applikációval párosítva a felhasználó fájlokat küldhet át iPhone vagy iPad készülékéről a BYOD (Bring Your Own Device) jegyében.   

 

Az IT menedzserek örömére a projektor távolról monitorozható és vezérelhető LAN hálózaton keresztül az adminisztrátor munkaállomásáról. A LAN Display segítségével a video- és audiojel egyetlen LAN kábelen keresztül továbbítható a projektorhoz. A készülék támogatja az AMX, a Crestron és a PJLink vezérlő protokollokat több projektor hálózatba kötése esetén.

 

A BenQ Smart Eco technológiája lehetővé teszi, hogy az SU917 automatikusan csökkentse a fényerőt akár 70%-kal, a környezeti fénynek megfelelően. További takarékossághoz vezet az „Eco Blank” funkció, amely elsötétíti a képet, ha három percen belül nem érzékel forrást a készülék.

 

Az SU917 az Egyesült Államokban már kapható, az európai forgalmazásról még nincs információnk.

 

benq_su917.jpg

‹‹‹ További Hírek