Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Navitar „halszem” zoomobjektív kupolák vetítéséhez


2015. december 8.

 

A projektorokban kiemelkedően teljesítő objektíveket gyártó Navitar cég bejelentette HSRZ-55 jelű új halszem-objektívjét, amely a HemiStar vetítőobjektívek családjába tartozik. Az objektívet a Texas Instruments 1,38”-es 4K DLP chipjéhez fejlesztették, amelyet a Barco, a a Christe és a Digital Projection sikeres 4K projektorai tartalmaznak.

 

Ez a Navitar objektív az első halszem-objektív a világon, amely a nagy fényerejű 4K projektorokhoz a piacon jelenleg elérhető. A zoomátfogás 1,18-szoros, a fókusztávolság 5,5 – 6,5 mm, és a vízszintes vetítési szög 150,3° és 179,4° között van.

 

Az új objektívet széles körűen tesztelték planetáriumok kupolái és kültéri gömbfelületek vetítéséhez, és mindenütt maximálisan elégedettek voltak az objektív felbontásával, fényerejével és uniformitásával. A zoomolás egy ilyen különleges objektívnél nagyszerű megoldás a nagyrendezvények, a planetáriumok számára, és egyéb szférikus megjelenítési igényekhez, pl. 1,5 m-nél nagyobb gömbök megvetítéséhez.

 

navitar_fisheye.jpg

‹‹‹ További Hírek