Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

NEC: 4000 lumenes belépő M sorozatú új projektor


2014. szeptember 30.

 

A cég a beépő kategóriába sorolt M402H Full HD installációs projektort oktatási intézményeknek, a vállalati szférának, kis és közepes üzleti felhasználóknak ajánlja.

Az egychipes DLP projektor a NEC állítása szerint a színeket tekintve egyenrangú az LCD projektorokkal, így kiválóan megfelel az olyan felhasználóknak, akiknek munkájukhoz döntő fontosságúak a színek.

 

Kiemelkedően hosszú lámpaélettartama (8000 óra) és a szigetelt optikai engine eredménye az alacsony fenntartási költség.

 

Az M402H-ba beépített access point a NEC DisplayNote szoftve használata mellett lehetővé teszi a PC „kiküszöbölését”, mivel a tartalom bármilyen Windows, iOS vagy Android platformot használó eszközről megosztható.

 

Néhány adat: Full HD felbontás, 10000:1 kontrasztarány, 8000 órás ECO mód, USB bemenet, HDMI HDCP-vel, HDMI 3D, 20 W-os hangszóró, mikrofonbemenet, környezeti fény érzékelője stb.

 

nec_np-m402h.jpg

‹‹‹ További Hírek