Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

NEC szoftverek Linux platformon


2014. május 11.

 

A NEC bejelentette SpectraView II szoftverének Linux változatát, és a MultiProfiler kontroll alkalmazást a színpontosságot tekintve kritikus munkafolyamatok jobb kiszolgálásához. A SpectraViewII kalibrációs szoftver automatikusan elvégzi a támogatott NEC kijelző típusok kalibrálását és a funkciók profilírozását.

 

A folyamat zárt hurokban megy végbe a külső szenzorok mérési adatainak feldolgozásával, és a kijelzők LUT tábláinak beállításával – ez pontos, stabil és reprodukálható kalibrációt biztosít.

A MultiProfiler a NEC MultiSync PA és P sorozatú kijelzőihez készült, és egy könnyen használható alkalmazéson keresztül végzi el a menedzselést, beleértve a beépített Picture Mode presetek teljes vezérlését, és képes betölteni az ICC színprofilokat ezekbe a presetekbe.

 

Ily módon most már a Linux platformon dolgozó animátorok és a filmstúdiók szakemberei, a grafikai tervezők és a desktop felhasználók egyaránt hozzáférhetnek ugyanazokhoz a kritikus színpontosságot biztosító és hatékony eszközökhöz, mint a Mac OS vagy Windows platformot használó kollégáik.

 

nec_sv_main_ui_large.jpg

‹‹‹ További Hírek