Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Németországban az Acer a kedvenc márka


2014. július 27.

 

Tajpejben az Acer még július elején bejelentette, hogy Németországban 2014-ben a projektor kategóriában az Acer elnyerte az Olvasók Díját (Leser Award).

A német Screen Magazine nemrég közétette a győztesek listáját, ahol a projektor kategóriában az Acer neve szerepel. A Leser Award nemcsak a Screen Magazine olvasóinak, hanem az n-tv nézőinek és a DISQ (German Institute of Service Quality) intézet véleményét is tükrözi. Ebben az évben több mint 10000 részvevő vett részt a szavazásban, akiket a kedvenc márkájukról kérdeztek meg a különféle kategóriákban.

 

Ez a díj megerősíti azt az adatot, miszerint a német piacon az Acer a vezető projektormárka, mivel a PMA Research felmérése szerint is az első negyedévben 26%-os piaci részesedéssel az Acer volt az első számú projektormárka Németországban.

Az EMEA országaiban egyébként az Acer 15,3%-kal a második helyen van, világszinten 7,8%-kal pedig a harmadik helyet foglalja el.

 

acer-logo.jpg

‹‹‹ További Hírek