Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Nemzetközileg elismert EISA díjak a BenQ W2700 és W5700 projektornak


2019. augusztus 16.

 

A BenQ, mint az első számú DLP projektor márka, bejelentette, hogy két projektora is kiemelt figyelmet kapott az EISA-tól (Expert Imaging and Sound Association), nevezetesen díjazták a BenQ projektorokat a 2019/2020 legjobb projektor vétele (W2700) és a házimozi projektor (W5700) kategóriában, amelynek díjátadója 2019. szeptember 6-án, a berlini IFA kiállítás első napján kerül sor.

 

Az EISA 55, különleges érdeklődésre számot tartó magazin egyedülálló társulása a Hi-Fi, házimozi hang, házimozi megjelenítő és kép, autós elektronika, mobil eszközök és fotózás területén a világ 29 országából. A fogyasztói elektronika világában a legnagyobb szerkesztőségi együttműködést képviselve nemzetközi szinten is elismertek az EISA-díjak, amelyek független, legmegbízhatóbb ajánlásai alapján évente ítélnek oda különféle fogyasztói technológiákat alkalmazó termékeknek.

 

„Örömünkre szolgál, hogy idén két EISA-díjat kapunk” - mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Ezek az elismerések különösen fontosak, mivel egy ilyen tiszteletben tartott szervezettől származnak, valamint rávilágítanak arra, hogy a BenQ innovatív termékeivel továbbra is inspirálja az ügyfeleket. A nyertes projektorok például a 4K HDR CinematicColor technológiájuk alapján kapták az elismerést, amely nagy képernyős, moziszerű élményeket kínál, úgy, ahogy azt a filmrendezők elképzelték. Nagyszerű, hogy felismerésre kerültek azok a termékeink, amelyek a házimozi technológia határait feszegetik.”

 

EISA idézet a BenQ CinePrime W2700 projektorról

 

Ez a kompakt, pénztárcabarát 4K HDR projektor nagyképernyős otthoni szórakozást hoz a nappaliba, anélkül, hogy a hiányt szenvednének a felhasználók a teljesítményt illetően. A BenQ CinePrime W2700 a legújabb DLP chipet használja a 4K részletekhez és párosítja azt egy speciális színkerékkel, valamint egy gyári kalibrációs eljárással, amellyel elsőként mutatja meg a DCI-P3 széles színskálát a piacnak. Röviden összefoglalva, ez a képesség tökéletesen, a készítők szándékával egyezően jeleníti meg a tartalmakat. A felhasználóbarát funkciók közül kiemelendőek az 1.3x zoom és a telepítési rugalmasságot növelő 12V trigger, a tápellátással rendelkező USB, amellyel egy HDMI lejátszó is táplálható, valamint az intuitív képernyőmenü, amelyen keresztül vezérelhetők a fejlett képbeállítások. A fentiekkel együtt az éles, színekben gazdag képminőség és a hatékony sztereó hangrendszer teszi ezt a projektort a legjobbá az osztályában.

 

benq_w2700.jpg

 

EISA idézet a BenQ CinePrime W5700 projektorról

 

Színpontosság, képrészletesség, HDR lejátszás és telepítési rugalmasság. Ezek a jellemzők adják a legjobb ajánlást a BenQ projektorok zászlóshajójának, a W5700-nak, ha házimoziról esik szó. A 11 tagból álló, üvegből készült, 4K felbontásra optimalizált lencserendszer éles körvonalakat és élénk képeket közvetít. Hasonlóképpen, a BenQ testreszabott színkereke és lámparendszere a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi, így ideális a HDR-tartalom megjelenítéséhez. A projektor - köszönhetően az 1,6x nagyátfogású zoomnak, könnyedén telepíthető moziszobájában. A függőleges és vízszintes lens shift pedig a kép tökéletes beállítását biztosítja. A bámulatos csomag kiegészítéseként a formavilág is szemet gyönyörködtető. A matt burkolat és a mintázott lencsegyűrű elnyelik a szórt fényeket, így csillogásmentesen csak a lenyűgöző látványra koncentrálhat.

 

benq_w5700.png

 

A BenQ CinePrime W2700 projektorról

 

A BenQ W2700 projektor, amelynek ízléses formavilága ötvöződik a modern, kompakt profillal és a kis tömeggel, tökéletes választás kisméretű moziszobák vagy nappalik számára. Az igazi mozi-fanatikusoknak – a valódi 4K UHD HDR-Pro felbontáson, a DCI-P3/Rec.709 CinematicColor technológián keresztül - mutathat valódi, moziszerű képteljesítményt. A beépített hangszóró pedig kiegészíti a kényelmes filmnézésre szánt időt.

 

A BenQ CinePrime W5700 projektorról

 

A 100%-os DCI-P3/Rec.709 színvisszaadással a BenQ W5700 még jobb színteljesítményre képes, így ideális a házimozi-rajongók számára, akik hihetetlen képminőséget és részletes, éles és élénk megjelenítést várnak el egy projektortól. A W5700 teljes színskálát és továbbfejlesztett kontrasztarányt vonultat fel, hogy lenyűgöző és valódi 4K HDR képtisztaságot, színeket és részleteket jeleníthessen meg, versenyre kelve a digitális multiplexekkel.

 

A BenQ projektorairól további információt a BenQ.eu weboldalon találhat:

BenQ W2700 Projektor

BenQ W5700 Projektor

 

Forrás: (BenQ)

‹‹‹ További Hírek