Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Nonstop működtethető lézerprojektor az Optomától


2016. december

 

Az Optoma új ProScene ZU510T prémium-kategóriás kompakt lézerprojektora WUXGA natív felbontású, és 5500 lumen fényerőt produkál. Alkalmas a 27/4 üzemmódra, és a fényforrás élettartama a legnagyobb fényerejű módban eléri a – még a lézerprojektoroknál is szokatlan – 30.000 órát.

 

Optoma_ProScene.jpg

 

A nem mindennapi élettartam az Optoma új DuraCore technológiájának köszönhető, amely fejlett lézerdióda-hűtést használ, és a porállóságot is egy innovatív megoldás biztosítja. A 30.000 óra folyamatos 24/7 üzem mellett 3,4 évet jelent, normál használat mellett pedig eléri a húsz évet. Emellett a projektor fényereje 5.000 óra használat után is gyakorlatilag változatlan.

 

Független tesztek bizonyítják, hogy a ZU510T porállósági besorolása IP5X, amely még poros környezetben is lehetővé teszi a 24/7-es működést. Kiemelhető még a projektor alacsony zajszintje és a kiváló színvisszaadás.

 

A fix objektív, a kompakt és szigetelt felépítés, a viszonylag kis méret és a lézertechnológia együttesen biztosítja a felsorolt jellemzőket. Megemlítendő még az 1,8x-es zoom és a +20% függőleges és ±10% vízszintes lens shift, továbbá a digitális trapézkorrekció lehetősége (függőlegesen és vízszintesen is ±30°). 2 db 10 W-os beépített hangszóró és sok-sok csatlakozó (pl. 3 db HDMI, HDBaseT, mikrofonbemenet stb.) teszi sokoldalúan használhatóvá ezt a projektort.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek