Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Okosprojektor a KODAK-tól: FLIK HD10


 

2023. április

 

A Kodak egy teljesen új, Android TV-vel működő okosprojektorral bővíti a pénztárcabarát projektorok széles portfólióját. Az Android TV-alapú projektor neve KODAK FLIK HD10.


01.jpg

 

A nézők az Android TV alkalmazásokon keresztül korlátlanul hozzáférhetnek a streaming platformok, köztük a Netflix, a YouTube és az Amazon Prime tartalmaihoz. A hangvezérlésű távvezérlővel felszerelt vásárlók a Google Segéd segítségével könnyedén navigálhatnak a felhasználóbarát Android TV felületen. Az Android és iPhone okostelefonok felhasználói egyaránt beállíthatják telefonjukat távvezérlőként való használatra a Google TV alkalmazáson keresztül.

 

A KODAK FLIK HD10 okosprojektor akár 150” méretben képes kivetíteni Full HD felbontású képet, emellett 2 db 5 wattos hangszóróval van beépítve az optimális hallgatási élmény érdekében. Ezzel a sokoldalú és könnyen beállítható projektorral a nézők gyenge fényviszonyok mellett is élvezhetik kedvenc filmjeiket, tévéműsoraikat és játékaikat, anélkül, hogy a minőségi moziélményről lemondanának.

 

02.jpg

 

„Kiterjedt projektorcsaládunkkal az a célunk, hogy a moziesteket bárki számára elérhetővé és felejthetetlen élménnyé tegyük, bármilyen környezetben, bármilyen költségvetéssel” – állítja Jessica Bitran, a C+A Global közösségi média- és PR-igazgatója. „Szenvedélyesen szeretünk olyan termékeket létrehozni, amelyek örömet és izgalmat okoznak felhasználóinknak, új élményekre és a másokkal való kapcsolatteremtésre adnak lehetőséget.”

 

03.jpg

 

A közvetlenül a projektoron lévő Android TV felület használatának alternatívájaként a nézők a telefonjukról, táblagépükről vagy laptopjukról is vetíthetnek, vagy a képernyőről „tükrözhetnek” tartalmakat, ha az eszközt ugyanahhoz a WiFi hálózathoz csatlakoztatják, mint a projektort, és a Google Chromecast-kompatibilis alkalmazásokat használják a vetítéshez és az AirPlay-t a tükrözéshez. A projektor DC adapterrel, Bluetooth 5.0-val, valamint HDMI, USB és AUX/AV portokkal is fel van szerelve a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében.

 

További információ: https://www.projectorcentral.com/Kodak-FLIK_HD10.htm

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek