Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma 1080p projektor játékosoknak


2014. augusztus 8.

 

Az éppen most piacra kerülő Optoma GT1080-as Full 3D 1080p projektor a játékokat kedvelőknek jelenthet kellemes meglepetést. A rövid vetítési távolságú projektor alig több mint 1 m-ről vetít 100” átlójú (kb. 2,2 m széles 16:9-es) képet. A 2800 lumen fényerő és a beépített nagyteljesítményű hangszórók a játék mellett különösen alkalmassá teszik sportesemények, TV-műsorok és filmek nézésére.

 

A két HDMI bemenet lehetővé teszi a játékkonzol és pl. egy Blu-ray lejátszó vagy TV set-top-box egyidejű csatlakozatását, és az azonnali váltást a források között. Okostelefon vagy tablet csatlakoztatásával az MHL protokollnak köszönhetően a nagy vásznon oszthatók meg a videostreamek, a fotók vagy a játékok.

 

A 3D tartalom csaknem bármilyen forrásból származhat (3D Blu-ray lejátszó, 3D műsorszórás és a legújabb generációs játékkonzolok). A triple flash projektor 144 Hz-es frissítési frekvenciával is működik, így a 24 kép/s-os 3D filmeket tökéletesen tudja megjeleníteni. A 3D szinkron port csatlakoztatható a ZF2100 rendszerhez, amely a 3D megtekintéshez szükséges (külön rendelhető). A ZF2100 aktív 3D szemüveg kontrasztos, és relatíve nagy fényerejű képet nyújt.

 

További információ: www.optoma.eu

 

Optoma_GT1080p.jpg

‹‹‹ További Hírek