Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma 4K UHD projektor Alexa hangvezérléssel


2018. szeptember

 

Az Optoma első 4K UHD projektora, amely rendelkezik az Amazon Alexa hangvezérléssel, az UHD51A típus. Erről már korábban is írtunk, de Európában most került forgalomba, és ezért újra elővettük a témát.

Ez a készülék a legújabb 4K DLP technológiát egyesíti az intuitív Alexa hangvezérléssel, amellyel rendkívül kényelmesen elvégezhető a film vagy játék be- és kikapcsolása, illetve bemenetváltása, a tartalom elindítása, a hangerő és más jellemzők beállítása beszédhanggal.

 

01.jpg

 

Az UHD51A tartalmaz egy 4K UHD médialejátszót is (képes az USB forrást olvasni és lejátszani), továbbá jár hozzá egy vezeték nélküli USB dongle. A fényereje 2400 lumen, a HDR jelet képes értelmezni, és HDCP 2.2. támogatással is ellátták. Sztereó hangszórókat is tartalmaz a készülék (2 x 5 W).

 

A telepítés egyszerű, mivel függőleges lens shifttel (+10%) is ellátták a projektort. Csatlakozói között 2 db HDMI 2.0 bemenetet is találunk. Tömege mindössze 5,22 kg, így könnyen átvihető egy másik vetítési helyszínre. A lámpa élettartamára a gyártó 15.000 órát ad meg. A vetítési arány 1,21 – 1,59:1 (kb. 1,3x.os zoom). 3D-ben Full 3D megjelenítésre képes.

 

Az Alexa segítségével pl. olyan utasításokat adhatunk a projektornak, mint az „Alexa, turn on”, „Alexa, turn off”, „Alexa, change volume to 8 on”, „Alexa, change input to HDMI 2 on”, „Alexa, change input to multimedia on” stb., illetve a médialejátszó vezérléséhez: „Alexa, play on”, „Alexa, pause on”, „Alexa, stop on”, „Alexa, fast forward on” stb.

 

További információ: www.optoma.co.uk

‹‹‹ További Hírek