Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma HD28DSE: az első projektor DARBEE képjavító technológiával


2015. szeptember 14.

 

Az Optoma kihozta a világ első olyan projektorát, amely a DARBEE Visual Presence képjavító technológiát (a DARBEEVision képfeldolgozó megoldását) alkalmazza. A jó minőségű házimozi-projektorairól eddig is híres Optoma tovább erősíti pozícióit a DARBEEVision-nal való együttműködéssel.

 

A Full HD natív felbontású, 3000 lumenes HD28DSE projektorba az Optoma integrálta a DARBEE Visual Presence képjavító technológiát, amely egy “neuro-biológiai” algoritmust használ fell a bőrtónusok, textúrák és visszaverő felületek részleteinek és mélységének javítására, miközben a zajszűrés kiemelkedő tisztaságot hoz létre. Így a Blu-ray filmek, a videojátékok és a HDTV programok egyaránt minden várakozást meghaladó minőségben jelennek meg.

 

A projektor főbb adatai az eddig említetteken túl: 30.000:1 kontrasztarány, 8000 óra lámpaélettartam (dinamikus módban), beépített 10 W-os hangszóró, 3D Full HD megjelenítés, 1,48 – 1.62:1 vetítési arány, 2,58 kg tömeg.

A csatlakozófelületen 2 dB HDMI + MHL portot (1.4a 3D támogatással), audio kimenetet, 12 V-os triggerkimenetet, USB-A tápcsatlakozót és 3D-sync szinkronjelkimenet találunk. Vezeték nélküli összeköttetéshez használható az Optoma opcionális WHD200 rendszere. Külső audiorendszer használatakor csatlakoztatható az Optoma NuForce AVP18-as processzora.

 

További információ: www.optoma.com

 

Optoma_HD28DSE.jpg

‹‹‹ További Hírek