Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma processzor: Chameleon GB-200


2014. április 12.

 

Az Optoma új edge-blending és warping processzora, a Chameleon GB-200 alkalmas két vagy több projektor képének összefűzésére, és ívelt felületekre vetített kép geometriai korrekciójára. A készülék kétcsatornás, így egy processzoregység két projektort tud kiszolgálni.

 

A tervezett Chameleon processzorcsalád – amelynek feladata az Optome ProScene projektorok egyszerűbb és rugalmasabb vezérlése – első tagja az idei ISE kiállításon mutatkozott be.  4 db ProScene EH7700 projektor vetített egy nyolc méter széles ívelt felületre, 2 db GB-200-as processzor közreműködésével. A négy Full HD kép összefűzve egy 8K felbontású képet adott ki.

 

A GB-200 feketeszint uplift és a többzónás színkorrekció funkciói projektorok minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb illesztését teszik lehetővé. A sub-pixel vezérlésnek köszönhetően mindkét kép akár 289 ponton állítható akár sík, akár görbült felületekhez.

A processzor ezen felül stacking-hez is kiválóan használható, továbbá egy kamera és az Optoma auto-blending szoftvere segítségével a GB-200 működése automatizálható. A szoftver próbaverziója a processzor tartozéka. Így a beállítás időtartama néhány percre rövidíthető.

 

gb-200.jpg

‹‹‹ További Hírek