Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma projektor emeli világszintre egy Yorkshire-i kisváros moziját


2015. szeptember 27.

 

A regionális mozik fejlesztése keretében – amelynek célja a Royal Shakespeare Company és a National Theatre előadásai élő adásainak bemutatása – a Spotlight Theater mozi (Bridlington, Nagy-Britannia) olyan fejlesztést igényelt, amely teljesíti a streaming szigorú elvárásait.

 

A mozi az Optoma ProScene EH7700-as projektort választotta (short throw objektívvel), amelynek fényereje 7000 lumen, és magába foglalja a BrilliantColor technológiát a kiegyenlített, élethű színekhez.

A Spot Theater vezetője, Mike Sheldon szerint a kisméretű moziban, ahol a nézők viszonylag közel ülnek a vászonhoz, nagyon fontos a javított felbontás. A képminőség tökéletesen megfelel az elvárásoknak.

 

A Royal Shakespeare Company és a National Theatre előadásai broadcast közvetítéseinek vetítéséhez a moziknak Full HD felbontású, az 50i 16:9-es formátumot vetíteni képes projektorra van szükségük, nem kevesebb, mint 7000 lumen fényerővel. Ezen kívül fel kell szerelni őket műholdvevő berendezéssel, amely ezt a formátumot tudja kiadni, beleértve a digitális 5.1-es és sztereó hangot.

 

A Spotlight Theater 2000 óta állandó otthont ad a Bridlingtoni Amatőr Opera és Dráma egyesületnek, és változatos programokat biztosít a lelkes közönségnek, és ennek jegyében – a kínálat növelése érdekében – határozták el az új AV berendezések telepítését. Ez magába foglalja az új, kényelmes széksorokat és a négy méteres elektromos vetítőernyőt is. A projektort nem csak az élő előadások közvetítésére, hanem a saját színházi produkcióikhoz is használják.

 

optoma_eh7700.jpg

‹‹‹ További Hírek