Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma újdonságok az ISE 2016-on


2016. január 30.

 

Az Optoma az ISE 2016-ra kihozza első 4K UHD projektorát, egychipes DLP technológiával. Ezzel a cég az első a DLP projektorgyártók közül, amely a fogyasztók számára hozzáférhetővé teszi a 4K technológiát.

 

optoma_4k.jpg

 

A cég egy üzleti/oktatási lézerprojektorral is megjelenik a kiállításon. Interaktív UST (ultrarövid vetítési távolságú) készülékről van szó, különlegessége többek között a 2,6:1 formátum, amely lehetővé teszi két 4:3-as kép elhelyezését egymás mellett, a felbontás romlása nélkül.

 

optoma-UST.jpg

 

A „hagyományos” 1080p otthoni szórakoztató szegmensben is kijön egy új projektor, szintén ultrarövid vetítési távolsággal: csupán 30 cm távolságból képes 100”-es képet vetíteni.

A standot az Optoma szokás szerint zónákra osztja, ahol a bemutatók a kiállítás egész időtartama alatt folynak majd.

 

A látogatók a fentieken kívül találkozhatnak a következő generációs signage, és innovatív eladótéri kijelző megoldásokkal (lézer-foszfor projektorral). A cég F1 autóverseny szimulátor technológiája szintén nem fog hiányozni a standról. Említést érdemel még az Optoma által felkarolt prémium audiomárka, a NuForce újdonságainak bemutatása.

 

(Optoma sajtóközlemény)

‹‹‹ További Hírek