Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Optoma UST projektor játékhoz, filmhez, sporthoz


2016. szeptember

 

Az Optoma bejelentette új ultrarövid vetítési távolságú (UST) Full HD projektorát, a GT5500 típust. A „mindenes” készülék egyaránt alkalmas játékra, TV- és filmnézésre, sportközvetítések megjelenítésére.

 

0,25:1 vetítési arányának köszönhetően (25 cm távolságból vetít 1 m széles képet) rendkívül praktikusan használható a gyors és egyszerű beállításnak köszönhetően. Kontrasztaránya 25.000:1, fényereje 3500 lumen – ezekkel a tulajdonságaival kiemelkedik a konkurencia készülékei közül, figyelembe véve a szokásos fényviszonyokat az átlagos otthoni környezetben.

 

További néhány jellemző: két HDMI bemenet, 3D Sync jeladó, több analóg csatlakozó, beépített hangszóró. Az Optoma szerint a G5500 egy újabb nagy lépés az otthoni szórakoztatásban. Egyelőre az USA-ban került forgalomba, az internetes áruházakban kb. 1300 dollárért kapható.

 

optoma_gt500.jpg

‹‹‹ További Hírek