Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Őszi JVC modellfrissítés

Tovább folytatódik a JVC D-ILA alapú projektorainak diadalmenete. A bejelentés szerint az új modellek, név syerint a DLA-HD550 és DLA-HD950 a korábbi DLA-HD350 és a DLA-HD750 helyét veszik át. Új modell a DLA-HD 990. Specifikáció gyanánt kevés adat áll rendelkezésre, de ezek alapján is látható, hogy az amúgy is kiváló vetítők további finomítása sikeres lehet. A pletykák szerint kicsit nő az ANSI és az on/off kontraszt, és a fényerőn is sikerült kicsit növelni a mérnököknek. A HD-990 esetében 70000:1 on/off kontraszt várható. Újdonság még a Clear Motion Drive képinterpolációs algoritmus, és a bemeneti csatlakozók számának növelése. Bár információ nincs a képminőségbeli javulásokkal kapcsolatban, bizonyára itt is finomítottak a mérnökök kicsit. Az árak 5000, 7000 és 9000 euró körül várhatók októbertől.


jvc-950.gif2009 Szeptember 7.

Tovább folytatódik a JVC D-ILA alapú projektorainak diadalmenete. A bejelentés szerint az új modellek, név szerint a DLA-HD550 és DLA-HD950 a korábbi DLA-HD350 és DLA-HD750 helyét veszik át. Új modell a DLA-HD990. Specifikáció gyanánt kevés adat áll rendelkezésre, de ezek alapján is látható, hogy az amúgy is kiváló vetítők további finomítása sikeres lehet.

 A pletykák szerint kicsit nő az ANSI és az on/off kontraszt, és a fényerőn is sikerült kicsit növelni a mérnököknek. A HD-990 esetében 70000:1 natív on/off kontraszt várható. Újdonság még a Clear Motion Drive kép interpolációs algoritmus, és a bemeneti csatlakozók számának növelése. Bár információ nincs a képminőségbeli javulásokkal kapcsolatban, bizonyára itt is finomítottak a mérnökök kicsit. Az árak 5000, 7000 és 9000 euró körül várhatók októbertől.

‹‹‹ További Hírek