Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Öt új Optoma XGA projektor

Az Optoma tajvani gyárából egyszerre öt új vetítő is kikerült. Az EX525ST már 1 méter távolságról képes 82 hüvelyk képátlójú vetített kép létrehozására, XGA felbontásban. A fényereje 2500 lumen.


hirek_ot_uj_optoma.jpgAz Optoma tajvani gyárából egyszerre öt új vetítő is kikerült. Az EX525ST már 1 méter távolságról képes 82 hüvelyk képátlójú vetített kép létrehozására, XGA felbontásban. A fényereje 2500 lumen. A sorozat többi tagja: az EP782 és az EP776 a Texas Instruments DLP rendszerére épül, és XGA DC3 chipkészletet, HDMI csatlakozót tartalmaz, továbbá 4300 lumen fényerőt és 3000:1 kontrasztarányt biztosít. Az EP783/EP783L modellek mindezt megfejelik, így a fényerejük a sorozat legmagasabb értékével büszkélkedhet, ami 5000 lumen. A jobb elhelyezést és képbeállítást a lens shift rendszer garantálja, amely négy irányú lencsemozgatást tesz lehetővé.


‹‹‹ További Hírek