Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Otthoni projektorhasználat


Augusztus 7.

 

Az AV piackutatásban vezető TFC Info nevű cég bejelentette, hogy lezárta a 2010-es Home Entertainment Projection Study, az otthoni szórakoztatási célú vetítésről szóló, a 2008-2010-es időszakot átfogó, és a jövőbeni tendenciákat vizsgáló tanulmányát. Ez a mostani és a jővőbeni otthoni vetítéssel foglalkozik, szem előtt tartva a vásárlási preferenciákat és a vásárlók hozzáállását.

A jelentés azt vizsgálja, hogy a fogyaszók miért és mikor választják a projektort a sikpaneles televízió helyett, és hogyan használják a projektort otthonukban, továbbá a preferált szolgáltatásokat, az árérzékenységet, az új fényforrások hatását stb.

A nagyfelbontás (Full HD 1080p) terjedése nagyban befolyásolta a síkpaneles kijelzők piacát, de sajnos kisebb arányban növekedett a projektorok száma, mindenekelőtt az ár miatt. A jó minőségű 1080p projektorok relatíve magas ára visszafogja a vásárlókat, és az olcsóbb WXGA, WVGA felbontású vetítők felé tolja az érdeklődést, illetve a vásárlási kedvet. A gyártók ezt a tendenciát versenyképesebb árú 1080p projektorokkal megváltoztathatják.

A tanulmány tartalmát és következtetéseit a cég csak jelezte, de a teljes 260 oldalas anyag csak térítési díj ellenében vásárolható meg és olvasható el: tmlippke@tfcinfo.com.

 

‹‹‹ További Hírek