Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Otthoni szórakoztatás: új 4K lézerprojektor az Acertől


 

2021. november

 

Az Acer L811-es új 4K lézerprojektorát otthoni szórakoztatásra és játékra tervezték. Az UST (ultra short throw) vetítő 3000 lumen fényerejű, és 0,312 m távolságról tud 120”-es képet vetíteni. Azaz egy kis helységben is tudunk vele nagy képet előállítani. Az Acer LumiSense technológiája képkockáról képkockára képes a képtartalmat elemezni, és ennek megfelelően dinamikusan beállítani a fényerőt úgy, hogy a lehető legjobb minőségű képet kapjuk.

 

03.jpg

 

A DLP vetítőktől megszokott módon, 3D tartalom is nézhető 3D Blu-ray-ről, 144 Hz/24p mellett. A projektor a „harmadik fél” Aptoid TV APP markettel előre „be van töltve”. Innen a felhasználó letöltheti az appokat a népszerű streaming szolgáltatások, közösségi médiaplatformok stb. igénybevételéhez – vezetékekre nincs szükség.

 

Android vagy Windows eszközök használatakor a Miracaston keresztül szintén vezeték nélkül tükrözhető tartalom, illetve az EShare-en keresztül az iOS vagy Android esetében.

 

További jellemzők: kis bemeneti késleltetés a játékhoz, 240 Hz/1080p opció, két beépített 10 W-os hangszóró, amelynek hangját az Acer TrueHarmony technológiája javítja fel. Az Acer EcoProjection technológiája pedig készenléti módban 66%-kal csökkenti a készülék fogyasztását – így meghosszabbítva a lézer élettartamát 30.000 órára. A projektor lehetővé teszi a 24/7-es nonstop vetítést is.

 

Az IP6X fokozatú „porvédettségi” minősítés a legmagasabb elérhető védelmet biztosítja, így az L811 megbízhatóan működik még poros vagy kültéri környezetben is.

 

Az Acer L811-es modell mostantól kapható Európában, 2599 euro áron.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek