Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Panasonic PT-EZ580 és társai


2014. augusztus 25.

 

A WUXGA natív felbontású PT-EZ580 és négy társa – PT-EW640, PT-EW540 (WXGA felbontás), PT-EX610, PT-EX510 (XGA felbontás) – a cég legkorszerűbb 3LCD projektorai közé tartoznak 5000 és 6200 lumen közötti fényerejükkel, kiváló képminőségükkel. Az „L” jelzéssel kiegészített típusokat a gyártó objektív nélkül szállítja, és opcionális cserélhető objektívek választhatók hozzájuk.

 

Három típusnál a kontraszt 5000:1 (írisz-állítással), kettőnél 2000:1. A Daylight View alapfunkció erős környezeti megvilágítás mellett is tiszta képet ad. A PIP és a Side-by-Side funkciókkal több forrásból lehetséges az egyidejű vetítés. Orvosi bemutatókhoz és oktatáshoz rendelkezésre áll a DICOM szimulációs üzemmód, a Color Adjustment funkció pedig korrigálja a különbségeket több projektor egyidejű használata esetén.

 

A TCO és a fenntartási költségek alacsonyak a következők miatt: 4500 órára növelt lámpa-élettartam (Eco módban), újra felhasználható szűrő (17000 óra), szigetelt optikai egység, porvédett ház. Az Intelligent Lamp Control funkció automatikusan szabályozza a fényerőt a fogyasztás csökkentése érdekében.

 

A HDBaseT technológián alapuló DIGITAL LINK, valamint a Display Port csatlakozó is lehetővé teszi az egykábeles összeköttetéseket (kivéve PT-EW540/L és PT-X510/L). A lens shift, a zoom és az élesség motoros állítású (távvezérlővel). A készülékek kompatibilisek a PJLink, az AMX, az Extron és a Crestron Connected vezérlő rendszereivel. A mechanikus blende megakadályozza a fényszivárgást készenléti módban (a PT-EW540/L és PT-X510/L típusoknál AV mute funkcióval). A Direct Power Off funkció lehetővé teszi a projektorok biztonságos lekapcsolását megszakító kapcsolóval.

 

panasonic_EZ580_front.jpg

‹‹‹ További Hírek