Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Panasonic PT-RQ35K: 30.500 lumenes, 3 chipes DLP projektor


2020. november

 

A Panasonic legújabb 3 chipes DLP lézerprojektorai decemberben már kaphatók lesznek. A világ legkisebb és legkönnyebb 30.500 lumenes lézerprojektorait, a PT-RQ35K (4K felbontású) és a PT-RZ34K (WUXGA felbontású) modelleket a gyártó a múzeumok, kiállító termek és rendezvények vizuálisan igényes látogatói számára tervezte. Ezen felül ezek a projektorok ideálisak a vetített fénnyel való „festéshez” (projection mapping).

 

panasonic_pt-rq35k.jpg

 

Megbízhatóságuk és csendes működésük Quiet Mode-ban (46 dB) alkalmassá teszi őket konferenciatermekben és auditóriumokban való használatra. Színterük kiterjesztett, a képminőség kiváló – és mindez 40%-kal kisebb méretben a jelenlegi RQ32K méretéhez képest. A két új típus ökológiai lábnyoma pedig csak akkora, mint a PT-RQ22K-é.

 

Az RQ35K és az RZ34K ezeket a kiemelkedő jellemzőket kombinálja az egyszerű működtetéssel, a 20.000 órás karbantartásmentes működéssel, és a kompatibilitással a Panasonic 3 chipes DLP projektoraihoz rendelkezésre álló 18-féle objektívvel.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek