Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Parallax Stratos 1.0 - nagy formátumú ALR lehetőségek


2019. november

 

A high-end vetítőernyőket is gyártó Projecta új ALR (Ambient Light Rejecting, azaz a környezeti fény hatását csökkentő) vetítőernyő-anyagot hozott ki, Parallax Stratos 1.0 néven. Ez a termék nagy rugalmasságot biztosít az ALR ernyők tervezéséhez, mivel a magasság méret határa 4,88 méter, és feszített motoros vagy fix keretes változatban is megvalósítható.

 

A Parallax Stratos a gyártó szerint képes kizárni a környező zavaró fény 80%-át, 1.0 nyereség mellett, a standard vetítési távolságú projektorok esetében (1:1 minimális vetítési arány).

 

projecta.jpg

 

A Parallax Stratos azt az ALR termékcsaládot bővíti, amelynek egy másik terméke a jó bevált Parallax Pure, a maga meggyőző 96%-os környezeti fénykizárásával. A nagy méretekben elérhető Stratos lehetővé teszi a tervezők számára a nagy vetítőhelyiségek tervezését kritikus fényviszonyok mellett.

 

Az ALR portfolio legújabb tagjaként a Parallax Stratos újdonsága a „kontraszt alapú” (Contrast Based ) ALR felület. A szürke szín és egyéb megfelelő felületi elemek kombinációja elnyeli a környezeti fényt, mintsem visszaveri, miközben fenntartja, illetve növeli a kép fényerejét.

 

A Parallax Stratos True Optical ALR felülete egy sor optikai rétegből áll, amelyek mindegyikének megvan a szerepe abban, hogy a kép a néző felé reflektálódjon nagy környezeti fényben fürdő környezetben is, miközben ez utóbbinak akár 80%-át elnyeli, mint már említettük.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek