Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Parallax vetítővásznak a Da-Lite-tól


2015. július 3.

 

A Da-Lite cég a Parallax vetítőernyőket azok számára fejlesztette ki, akik a síkpaneles kijelző előnyeit nagy méretben szeretnék látni egy nagy helyiségben. Más szóval, a Parallax ernyőcsalád fejlesztői azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a vászon többszörös mikrorétegű kialakításával a környezeti fények hatását minimálisra csökkenti.

 

A fekete rétegek javítják a kontrasztot, ugyanakkor elnyelik az oldalról érkező környezeti fényt, egy speciálisan kialakított réteg pedig blokkolja a felülről jövő fényt.

A cég már nyolc éve foglalkozik e technológia fejlesztésével, de csak mostanra sikerült olyan felületet előállítani, amely teljesíti a Pro AV szintű igényeket.

 

A Da-Lite két ilyen ernyőt hozott ki: a Parallax 0.8-ast a normál vetítési arányú projektorokhoz, és a Parallax UST 0.45-öst az ultra rövid vetítési távolságú vetítőkhöz. Mindkét vászon rugalmas, tekercsben szállítható, foltosodás- és csillogásmentes, a nézési szög pedig – a hasonló vásznakhoz képest – kivételesen széles, 85, illetve 80 fok.

 

parallax.jpg

‹‹‹ További Hírek