Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Philips Screeneo: a Smart LED projektor


November 20.

 

A Philips az idei IFÁ-n mutatta be az egzotikus fantázianevű Screeneo projektorát (amelyet egyébként a Sagemcom forgalmaz, sőt feltehetően ez utóbbi cég a fejlesztésben is szerepet vállalt).

 

Különleges szerzetről van szó, amely közelről vetít 50-100”-os képet, LED fényforrást használ (DLP technológiával), és névleges fényereje 700 lumen. A natív felbontás 720p HD, a kontrasztarány 2000:1. Négy altípusa van, közülük kettő DVB-T/T2 tunert is tartalmaz, ami azt a szándékot mutatja, hogy a készüléket részben a televízió kiváltására is szánták. A legfejlettebb típus a PHD1590TV.

 

Ez utóbbit az említett tuner mellett felszerelték Wi-Fi, DLNA és Bluetooth képességekkel is, sőt Miracast-kompatibilis, azaz okostelefonról és táblagépről is hajtható. A projektoron egyébként az Android 4.2-es változata fut…

A beépített médialejátszó USB drive-ról, SD kártyáról vagy DLNA-kompatibilis hálózatról is lejátssza a képeket, zenét, videót, sőt a dokumentumfájlokat is tudja kezelni.

 

Megemlítendő még a 3D ready képesség (plusz a 2D/3D konverzió), a 4 GB beépített memória, és a rengeteg csatlakozó, továbbá a 2.1-es Dolby Digital hang, 20 W teljesítménnyel.

 

philips-screeneo2.jpg 

‹‹‹ További Hírek