Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Precision White Technology: új együttműködés a RealD és a Harkness között


2020. június

 

A RealD és a Harkness cég bejelentette, hogy szélesíti a PWT technológiájú vetítőernyőinek elérhetőségét. Ezek a fejlett ernyők – amelyek a két cég exkluzív együttműködésének keretében készülnek – olyan különleges felületi jellemzőket mutatnak, hogy 2D-ben és 3D-ben is hihetetlen minőséget nyújtanak. Most első ízben az 1.4-es és 2.0-ás nyereségű vásznak globálisan elérhetők lesznek minden moziüzemeltető számára.

 

01.jpg

 

Travis Reid, a RealD vezető operatív tisztviselője szerint „Hosszú és eredményes együttműködésünk a Harkness Screens-szel lehetővé teszi, hogy bejelentsük a legutóbbi közös fejlesztésünket.”

 

Mark Ashcroft, a Harkness Screens ügyvezető igazgatója pedig a következőket mondta: „A PWT egy csodálatraméltó technológia, amely sokféle terem, auditórium számára tökéletes megoldás. Örülök, hogy belekerült a portfolióba, amely minden Harkness ügyfél számára rendelkezésre áll. Keményen dolgozunk, hogy megtaláljuk a jó megoldást minden kereskedelmi partnerünk számára, és úgy gondoljuk, hogy a RealD-vel társulva újabb lépést tettünk a cél elérése érdekében.”

 

02.jpg

 

További információ a Precision White Technology-ról a Harkness Screens weboldalán található: www.harkness-screens.com

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek