Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Professzionális display a Planartól

A Planar Systems, Inc., a világ egyik vezető display-specialistája piacra hozta a Clarity Margay II hátsó vetítésű kijelzőjét, egy professzionális, nagyfelbontású, 50”-es retro dobozt. A kijelző ideális használható köztéri videofalakhoz.


planar_professzionalis.jpgA Planar Systems, Inc., a világ egyik vezető display-specialistája piacra hozta a Clarity Margay II hátsó vetítésű kijelzőjét, egy professzionális, nagyfelbontású, 50”-es retro dobozt. A kijelző ideális használható köztéri videofalakhoz, illetve helytakarékos vezérlőtermekbe. Kiváló vizuális teljesítménye és egyszerű karbantartása a Planar speciális technológiájával támogatja a cég azon stratégiáját, hogy a digitális signage és a vezérlőtermi alkalmazások számára megfelelő kijelző-megoldást nyújtson.
A Margay II annak a nagyon népszerű Clarity Margay-nek továbbfejlesztett változata, amelyből többszáz darabot installáltak szerte az egész világon, fedett közterületeken és vezérlőtermekben. A II-es változat felbontásban, színvisszaadásban és automatikus képoptimalizálásban múlja felül elődjét
A felbontás természetesen Full HD, és a készülék a Texas DLP BrilliantColor technológiáját használja a nagyobb fényerő és a szélesebb színtartomány eléréséhez. A optikai engine alapszínű és komplementer színű szegmensek is tartalmaz a mély, telített színek eléréséhez.
Más hasonló, nagy formátumú kijelzőktől eltérően a Margay II alkalmas kijelzősávok, -oszlopok és -falak összeállítására bármilyen méretben, zavaró elválasztó közök nélkül (zero mullion screen design). Az elektronikát tekintve a Planar Precision technológia alkalmas a kép uniformitásának digitális korrekciójára, továbbá egy teljes videofal képének precíz és egységes beállítására.
A színeket illetően a Planar SiFi technológiája teszi lehetővé a teljesen konzisztens szín- és világosságbeállítást a kijelzőegyüttes teljes felületén, egy automatikus algoritmus segítségével. Ugyanez érvényes a fehéregyensúlyra is, így egy bármekkora videofal beállítása minimális kézi beavatkozást igényel, ha erre egyáltalán szükség van.
A lámpák, légszűrők és elektronikus modulok cseréje percek alatt a helyszínen elvégezhető.

‹‹‹ További Hírek