Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Rendelhető a Sony VPL-FHZ55 lézerprojektor


Szeptember 30.

 

Oldalunkon már részletesen ismertettük a világ első 3LCD lézerprojektorát, amelyet a Sony fejlesztett ki. A 4000 ANSI lumenes készülék natív felbontása WUXGA, azaz 1920 x 1200 pixel, a fényforrás élettartama pedig 20.000 óra.

 

Néhány napja a Sony Professional bejelentette, hogy a lézerprojektor kapható, illetve megrendelhető. Tekintettel arra, hogy a készülék nem igényel karbantartást, és a teljesítménye stabil marad az idő előrehaladtával, a felhasználó időt és pénzt takarít meg ennek a projektornak a beszerzésével.

 

A Sonyhoz máris sok megrendelés érkezett, és a szakmai érdeklődés is nagyon élénk. Az akkreditált partnerek kedvezményes áron vásárolhatnak bemutató példányt a Sonytól. Fontos még, hogy a kiterjesztett PrimeSupport 5 év időtartamú, ezen kívül némi felár ellenében PrimeSupport Plus szolgáltatás vásárolható a még nagyobb biztonság érdekében.

 

sony_laser.jpg

‹‹‹ További Hírek