Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

RGB lézeres moziprojektor a NEC-től


2017. április

 

A NEC Display Solutions bejelentette, hogy elérhető a cég „zászlóshajója”, az NC3540LS moziprojektor. A 4K RGB lézervetítő akár 32 m széles vásznak megvetítésére alkalmas, amit a 35.000 lumen fényerő tesz lehetővé.

 

A vetítőfej optikai kábellel kapcsolódik a lézeres fényforráshoz, így – rugalmas telepítési lehetőséget nyújtva a moziknak – a vetítőfej a fényforrástól függetlenül helyezhető el. Ezzel pl. a működési zaj a fényforrás környezetére korlátozható.

 

A nagy fényerő 30%-tól 100%-ig skálázható, valamint stacking is lehetséges a fényerő megduplázására. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően a szükséges 2D fényerő megbízhatóan előállítható, sőt ez a 3D-re is igaz, különböző méretű vásznak esetében.

 

A gyártó az NC3540LS-t nemcsak moziknak, hanem szórakoztató és bemutató központoknak, rental és staging célokra, sőt virtuális valóság alkalmazásokhoz és ipari tervezéshez is javasolja.

 

03_nec.jpg

‹‹‹ További Hírek