Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Samsung mobiltelefon Texas Instruments Pico vetítővel

A Samsung projektoros telefonja az I7410-es elnevezést viseli az európai piacon, míg Koreában a W7900 névre keresztelték. A TI Pico chipkészletével viszonylag nagyobb méretű vetített kép is előállítható.


hirek_87.jpgA Samsung projektoros telefonja az I7410-es elnevezést viseli az európai piacon, míg Koreában a W7900 névre keresztelték. A TI Pico chipkészletével viszonylag nagyobb méretű vetített kép is előállítható.

A Samsung a Texas Instruments-el együtt bejelentette, hogy piacra dobták a világ első mobiltelefonnal egybeépített vetítőjét. A projektor DLP kijelző technológiát alkalmaz, és 50” (127 cm) képátlójú képet megjeleníthetünk vele. Fényereje 10 ANSI lumen, natív felbontása 480 x 320. A telefon nagy felbontású színes OLED érintőképernyőt kapott, navigációra is felkészítették, de a bemutatók és diavetítések rögtönzése sem okoz neki gondot. Beépített hangszóró és egy 5 megapixeles kamera található a hátoldalon. A VGA kamerával felszerelt telefon második kijelzővel is rendelkezik, míg a fő képernyőn videohívás is lebonyolítható. A sokféle funkció ellenére nem tapasztalható felesleges többletsúly, és még a mérete is hasonló a jó minőségű okostelefonokéhoz. Az európai modell február végétől elérhető.

 

‹‹‹ További Hírek