Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Screen Exellence VistaCurve képernyő

A Screen Exellence cég, amely élenjár az „akusztikailag átlátszó” vetítőernyők gyártásban, nemrég bejelentette, hogy piacra dobja az első „hajlított” házimozi vetítőernyőt.


hirek_88.jpgA Screen Exellence cég, amely élenjár az „akusztikailag átlátszó” vetítőernyők gyártásban, nemrég bejelentette, hogy piacra dobja az első „hajlított” házimozi vetítőernyőt. A VistaCurve 80, ill. 160 hüvelyk átlóméretben érhető el, és a képoldalaránya 1,78:1 (16:9) és 2.37:1 (21:9) is lehet. A hajlított képfelület erősíti a vetített kép mozifilmszerű hatását. A gyártó szerint a VistaCurve vetítőernyő ideális megoldást jelenti a mai digitális projektorok anamorfikusan létrehozott Cinemascope képéhez. Az enyhén ívelt ernyőre pontosan illeszkedik az anamorfikus objektív által létrehozott kép. A VistaCurve a nemsokára bemutatásra kerülő 4K képanyagok megjelenítésére is alkalmas. Ára 5800 USD.

 

‹‹‹ További Hírek