Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sharp NEC projektorok tantermekhez, megnövelt fényerővel és kimagasló lámpa-élettartammal


2021. április

Sharp NEC Display Solutions bejelentette a frissített ME és MC sorozatú projektorokat. Az elsődlegesen a K-12 oktatáshoz tervezett új projektorok új lámpatechnológiát is használnak, aminek köszönhetően a fényáram 4.000 és 4.500 lumen között van, emellett a piacon jelenleg leghosszabb, ECO módban 20.000 óráig kiterjesztett lámpa-élettartamot nyújtanak.

A nagyobb fényáram világosabb vetítést jelent, ami támogatja a távolságtartás és a hibrid tanulás modelljeit. Sok K-12-es tanteremben ugyanis minden távoli sarkot elfoglalnak a tanulóhelyek, ugyanakkor minden diáknak világos, éles képet kell látnia. Ehhez nagyobb vásznak és nagyobb fényerejű projektorok szükségesek.

 

shaprp-nec_mc.jpg

 

Egy tipikus osztályteremben naponta 5-8 órán át használják a projektort, heti öt napon át, évente 38 hét időtartamban. Az ME és MC sorozatú projektorokban alkalmazott lámpatechnológiával több mint 6,5 évig működhetnek ezek a készülékek, ECO módban még ennél is tovább. Mivel a lámpás projektor ára egyre alacsonyabb, és hatékonyan csökkenthető a manuális lámpacsere és a karbantartás igénye, a TCO (a beszerzés és a működtetés teljes költsége) összességében meredeken csökken.

 

A Sharp NEC ME és MC sorozatú készülékei fejlett hálózati képességekkel is rendelkeznek, ami egyszerűsíti a nagy mennyiségben való használatot. A vezetékes hálózati összekapcsolás lehetővé teszi a távoli monitorozást, beállítást és állapotfelmérést, továbbá az emailben való riasztást kritikus helyzetben. Az ingyenesen elérhető NaViSet szoftver segíti a hálózati alapú vezérlést.

 

További információ: https://www.sharpnecdisplays.eu/p/nl/en/products/choice.xhtml?cat=Projectors

https://www.sharpnecdisplays.eu/p/edu/en/applications/classroom.xhtml

 

projektor.hu 

‹‹‹ További Hírek