Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sony - IMAX együttműködés bejelentése a CEDIA Expo-n


2018. szeptember

 

A Sony három új házimozi-projektorát egy írásunkban már bemutattuk. A „legkisebb” modell a VPL-VW295ES  (európai típusjele VPL-VW270ES), a középső a VPL-VW695ES (európai típusjele VPL-VW570ES), csúcsmodell pedig a VPL-VW995ES (európai típusjele VPL-VW870ES). Ez utóbbi lézer fényforrást tartalmaz, 18 üveg lencsetagból álló objektívvel szerelték fel, maximális fényereje 2200 lumen.

 

02a.jpg

 

Mind a három új projektor (és a cég Master sorozatú televíziói is) rendelkeznek az „IMAX Enhanced content” használatát igazoló tanúsítvánnyal, azaz egy új licensz és tanúsító programmal, amely a gyártó számára szükséges ahhoz, hogy teljesítse az IMAX, a DTS és a vezető hollywoodi fényelők (colorists) támasztotta követelményeket.

 

02b.jpg 

 

Mike Fasulo, a Sony Electronics elnöke és vezető tisztségviselője szerint „A Sony folytatja az innovációt a lehető legtökéletesebb nézési élmény létrehozásához.” „Örömmel csatlakozunk más globális szórakoztatási kezdeményezésekhez, mint az IMAX Enhanced program, és képesnek érezzük magunkat olyan televíziók és projektorok tervezésére, amelyek közvetítik a filmkészítők elképzeléseit.”

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek