Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sony Dual short throw lézerprojektorok a CES-en


2015. január 25.

 

A Sony a VPL-GTZ1 típusú 4K, rövid vetítési távolságú lézerprojektorát (ára 50.000 USD) már korábban bemutatta a CEDIA Expo 2014-en, sőt a konzumer változatot (LSPX-W1S) még korábban láthattuk a tavalyi CES-en. Ezek a projektorok 147” átlójú, mozi minőségű kép vetítésére alkalmasak egészen közelről.

 

A mostani CES-en azonban a Sony 2 db GTZ1-est használt kétszeres szélességű kép vetítésére. A grafikus kezelőfelület lehetővé teszi több kép egyidejű megjelenítését sokféle konfigurációban. Különlegesség volt az is, hogy a Sony egy Screen Innovations vászonnal tartotta a bemutatót, így az egyenként 2000 lumenes projektorok fényereje a szokásosnál lényegesen hatásosabbnak bizonyult.

 

Az említett LSPX-W1S konzumer változat a projektoron kívül két hangdobozt is magába foglal (2 x 40 W/8 ohm), sőt a felhasználó egyéb készülékei számára is tartalmaz kiegészítő dobozokat.

 

A profi GTZ1 viszont „csak” a 4K lézerprojektort foglalja magába, viszont bárhová felszerelhető, IP-alapon vezérelhető, és alkalmas az edge-blendingre, mint fentebb említettük.

 

sony_gtzi_500px.jpg

‹‹‹ További Hírek