Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sony lézerprojektorok a St. John University tantermeiben


2016. november

 

A New Yorkban 1870 óta működő St. John University mindig is prioritásként kezelte a tanítási és tanulási környezet korszerűségét, és ennek jegyében a technikai fejlesztést. Ennek keretében az egyetem a Sony lézeres vetítési technikáját választotta standardként.

 

Mióta a Sony lézerprojektorokat üzembe helyezték, a diákok és a tanárok is beszámoltak a színminőség, a fényerő, és a kezelhetőség javulásáról.

 

stjun.jpg

 

Most a tanszékek „globális tantermeket” tudnak kezeli, a Skype-on vagy a Google Hangouts-on keresztül meghívott előadókkal. A projektorok gyors indulása (kb. hét másodperc) lehetővé teszi az oktatás azonnali indulását. A hálózatba kötött Sony lézerprojektorok sok működtetési előnyt hoztak, pl. redukálták a gyakori szűrőcserét, és kiküszöbölték a lámpacserét, mivel a lézeres fényforrás becsült élettartama 20.000 óra.

 

projektor.hu 

‹‹‹ További Hírek