Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sony VPL-PHZ10: „Az év projektora” díj nyertese


2018. október

 

A huszadik évfordulóját ünneplő, nagy presztízsű AV Awards az AV ipar legelismertebb díj-odaítélő eseménye. Független ipari szakértők véleményét tükrözi, akik hatalmas mennyiségű termékből választják ki a díjakra legérdemesebbeket. A jelöltek a világ minden részéről származnak.

 

A Sony VPL-PHZ10 a 8000 lumen alatti kategóriában, nagyon erős versenyben idén elnyerte „Az év projektora” díjat, melyet a londoni Grosvenor House Hotelben adtak át. Ez a készülék egy kompakt, 5000 lumenes 3LCD, Z-phosphor lézerfényforrással működő projektor. Közepes és kisebb helyiségekben tökéletesen megfelel az üzleti vagy oktatási felhasználásra, telepítése és kezelés rendkívül egyszerű és problémamentes.

 

08.jpg

 

A Sony 2012-ben készítette a világ első lézerprojektorát (VPL-FHZ55), kifejlesztette a kéklézeres Z-phosphor technológiát, amelyet manapság ipari standardnek takintenek. A Sony természetesen örömmel nyugtázta a VPL-PHZ10 magas elismerését.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek