Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Speciális AV szekrény a Sony VZ1000ES 4K HDR projektorhoz


2017. május

 

Mivel az UST (ultra short throw – nagyon közelről vetítő) 4K házimozi-projektor használata sok előnnyel jár az otthonokban, akcióba léptek a bútortervezők is a speciális szekrények, „kredencek” kialakítása érdekében. Ezek egyike a Salamander Designs, amely azon melegében ki is hozott egy szemrevaló szekrényt/dobozt/tárolót a Sony különleges 4K HDR házimozi-vetítőjéhez, a VPL-VZ1000ES projektorhoz.

 

06_Sony.jpg

 

Az X/SNY245 Salamander Credenza szinte nem is igényel telepítést, nem kell a falhoz vagy a mennyezethez hozzányúlni a kábelek vezetéséhez. Minden alkotóeleme, beleértve egy hangszórórendszert egy egységet alkot, így mutatós és egyszerű megoldást jelent bármely környezetben.

 

07_SNY245-Sony.jpg

 

A Salamander Designs húsz éve készíti innovatív AV bútorait a legkülönbözőbb elektronikai berendezésekhez. A Sony projektorhoz tervezett szekrény csak egyik a sok közül.

Valójában háromféle változata van: a Miami (fényes fehér ajtók és oldalak, fekete fedőlap), a Chicago (fekete tölgyfa ajtók és oldalak, és fekete fedőlap) és az Oslo (fekete üvegajtók, fekete tölgyfa oldalak, és fekete fedőlap).

 

A Salamander Credenza ára 3999 dollár.

‹‹‹ További Hírek