Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sportra optimalizált 4K HDR-PRO BenQ projektor: TK850


2020. április

 

A BenQ nemrégiben mutatta be legújabb projektortípusát, a TK850-et, amelynek célja, hogy a sportkedvelőket valódi 4K UHD DLP minőséggel, exkluzív, projektorra optimalizált HDR-PRO technológiával és speciális sport-audiovizuális üzemmóddal a vászon elé vonzza. A TK850 otthoni szórakoztató projektor teljes mértékben kihasználja a sportesemények 4K HDR sugárzásainak előnyeit, hogy nagyméretű, lélegzetelállítóan valósághű képet nyújtson.

 

„A TK850 egyesíti azokat a csúcstechnológiáinkat és szakértelmünket, amelyekkel valódi életet adhatunk a gyors ütemű sportesemények megtekintésének élményéhez ” – mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Nincs jobb mód a sport közvetítés hangulatának áléléséhez, mint ez, ha nem tud a helyszínen szurkolni.”

 

01a.jpg

01b.jpg

 

A TK850 8,3 millió különálló képpontot jelenít meg, valódi 4K 3840 x 2160 UHD felbontással, amellyel lenyűgöző tisztaságot garantál, és tökéletes pontosságot a célfotós befutókhoz, és azokhoz a játékokhoz, ahol centiméterek számítanak a győzelemhez. A BenQ exkluzív, projektorra optimalizált, HDR10/HLG támogatású HDR-PRO technológiája dinamikus íriszvezérlést és HDR fényerőt alkalmaz a továbbfejlesztett mappinghoz, hogy látványos fényerőt és kontrasztot hozzon létre, megmutatva a HDR formátumú Blu-ray filmek és TV-adások minden apró részletét. 3000 ANSI lumen fényerejével és a Rec. 709 színtér 98%-os lefedettségével a TK850 feltűnően élénk színeket kínál még jól megvilágított nappalikban is.

 

02.png

 

A TK850 teljes átélést biztosít a sportesemények megtekintésekor a valósághű bőrszínek, kiegyensúlyozott kültéri kék- és zöld pályák, valamint a beltéri sporttevékenységek meleg fa árnyalataival. A TK850 sport üzemmódja és a CinemaMaster Audio+2 10 wattos, szigetelt hangszórója felejthetetlen élménnyé növeli a győzelem izgalmát, kiemelve a bemondó kommentárját és a tömeg ujjongását.

 

A TK850 stílusos, kompakt formája tökéletesen illeszkedik a modern házak belső tereihez és elegánsan mutat a ház bármely szobájában. A professzionális minőségű telepítést megkönnyíti a függőleges objektív-eltolás, az 1,3x-os zoom, amellyel 2,5 méterről akár 100” képméret is vetíthető, így a helyiségek mérete nem okozhat nehézséget. Sőt, a TK850 telepítési rugalmassága megkönnyíti a valódi 4K UHD felbontásra való áttérést, ugyanis ugyanazzal a mennyezeti tartóval és vászonnal használható, mint a korábbi 1080p BenQ projektorok, például a W1070, W1090, W1110 vagy a W2000.

 

03.jpg

 

A különösen tartós, Digital Light Processing (DLP) technológiával (a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja), amelyet a digitális mozirendszerek 90%-a használ, a TK850 fényforrása tartós, precíz színekkel és borotvaéles képekkel DLP képminőséget kínál. Karbantartást nem igényel, és a képminőség romlásától is mentes.

 

További információ:

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/home-entertainment/tk850.html

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek