Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Strapabíró, nagy teljesítményű lézerprojektor a Vivitektől


 

2022. január

 

A Vivitek (a Delta csoport tagja) DU9900Z néven bejelentette legújabb, rendkívül masszív felépítésű lézerprojektorát. A professzionális felhasználásra szánt készülék edge-blending és warping funkcióval rendelkezik, az élesség, a zoom és a lens shift motorosan állítható. 22.000 lumen fényerejével, és hosszú távon stabil működésével különösen alkalmas a nagyszínpadi, kültéri és nagy előadótermi használatra, akár a bérlési piaci szegmensben is. További tulajdonságok: cserélhető opcionális objektívek, 360 fokos tetszőleges pozíció (beleértve a portrait vetítést), 24/7-es nonstop használat lehetősége.

 

A DU9900Z egy egychipes DLP lézerprojektor, 0,96”-es DMD fénymodulátorral, a natív felbontása WUXGA. Egy frissítésnek köszönhetően a projektor Eco Mode-ban folyamatosan üzemelhet 30.000 órán keresztül. A lézer fényforrásnak köszönhetően minimális karbantartást igényel.

 

07.jpg

 

A projektor tömege 49 kg, a felszerelési rugalmassága szinte korlátlan. A Lens Positioning Memory segítségével ötféle motoros objektív beállítása tárolható, tekintet nélkül arra, hogy a projektort hol helyezik el. A képméret 40” és 500” között lehet, bármiféle képtorzítás nélkül. Emellett trapézkorrekcióra is lehetőség van a kép négy sarkában.

 

Meg kell említenünk még a HDBaseT csatlakoztatás lehetőségét szabványos CAT5e/6 LAN interfészen keresztül, akár 100 méter távolságra. Emellett a projektor rendelkezik 3G-SDI csatlakozóval is pl. kamera mint képforrás csatlakoztatásához. A DU9900Z támogatja a Vivitek PJ-Control eszközét, amelynek egyszerű felhasználói interfésze van, és további lehetőségeket nyújt a megtekintési feltételek, beállítások, ütemezések vezérlésére hálózaton keresztül. Plusz kényelem, hogy több projektor is távolról vezérelhető egyidejűleg.

 

A DU9900Z már kapható, jelenlegi nettó ára 26.990 angol font.

 

További információ: https://www.vivitek.eu/Category/Large-Venue-Projectors/1241/DU9900Z

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek