Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Szemüveg nélküli 3D szabadalmak a Zecotek-től


2014. március 29.

 

A Zekotek Photonics cég – amely jól ismert az orvosi, ipari és tudományos fejlesztési területeken – két új szabadalmat jelentett be az Egyesült Államok szabadalmi hivatalában. Mindkettő tárgya a szemüveg nélküli 3D megjelenítés: az egyik egy autosztereoszkópikus 3D frontvetítő koncepciója, amelynél egy speciális ernyőt használnak a 3D hatás létrehozásához, a másik pedig egy hátulról vetítő megoldás, amelynél a 3D kép szintén szemüveg nélkül élvezhető.

 

A cég hansúlyozza a szabadalmaztatás kiemelt fontosságát, mivel szerintük ez a két technológia alapozza meg a jövőbeni szemüveg nélküli 3D vetítés legjobb megvalósítását. A hátulról vetítő rendszer egyébként hasonló a cég korábbi, szintén szabadalmaztatott rezgő lentikuláris kijelzőt használó megoldásához, de nincs rezgő lentikuláris alkatrésze, és ez lehetővé teszi az egyszerűbb gyártást nagyobb kijelzőméretekben.

 

zekotek.jpg

‹‹‹ További Hírek