Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Teljesítmény, sebesség és pontosság: új Barco szimulációs projektor


 

2021. december

 

A szimulációs projektorok vezető gyártója, a Barco bejelentette az új F400-HR modell bevezetését. Ez az első egychipes, natív 4K felbontású projektor, amely új fejezetet nyit a nagyfelbontású szimulációs rendszerek területén. A nagyon nagy feldolgozási sebességet kombinálja a lézer fényforrással és az extrém megbízhatósággal.

 

05.jpg

 

A szélsőséges helyzetekben az ösztöneinkre hagyatkozunk. Az ösztönök azonban csak annyira élesek, mint amilyen éles a kiképzés. Ezért tervez a Barco olyan szimulációs projektorokat, amelyek a realitás lehetséges legmagasabb szintjét nyújtják. Az új F400-HR-t speciálisan a kiképzési/szimulációs piacra szánták, és olyan élményt és tapasztalatot ad, amely lehetőséget teremt a részvevők képességeinek tökéletesítésére.

 

A projektor natív 4K felbontása a beépített pixel-shift segítségével 6K-ra vagy még nagyobbra növelhető, így az F400-HR a valóság legapróbb részleteinek megjelenítésére képes. Az akár 240 Hz-es extrém nagy jelfeldolgozási sebesség a natív 4K felbontás mellett a leggyorsabb mozgások esetén sem okoz mozgáselmosódást.

 

A beépített következő generációs, szabadalmaztatott Barco Pulse platformnak köszönhetően az F400-HR szintén előnyösen használja ki ennek a szoftver-architektúrának a rendkívüli sávszélességét, így a többes fejlett jelfeldolgozás minimális késleltetéssel történhet. A Barco Pulse egy bővítő portot is nyújt opcionális modulokhoz, a standard bemenetek skálájának szélesítésére.

 

További információ: https://www.barco.com/en/product/fs400-hr

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek